dnes je 16.5.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Zásady HACCP v kontextu současných výkladů nařízení č. 852/2004/ES

24.1.2011, , Zdroj: Verlag Dashöfer

Uplatnění principů HACCP znamená provedení analýzy nebezpečí na základě popisu výrobků (potravin, pokrmů, krmiv), surovin, postupů přípravy, včetně posouzení míry rizika, že se dané nebezpečí ohrožení zdraví spotřebitele uplatní; posouzení současných postupů řízení a kontroly jednotlivých částí, kroků, operací, postupů z hlediska jejich spolehlivosti zabránit vzniku nebezpečí ohrožení zdraví konzumenta.

Uplatnění principů HACCP znamená provedení analýzy nebezpečí na základě popisu výrobků (potravin, pokrmů, krmiv), surovin, postupů přípravy, včetně posouzení míry rizika, že se dané nebezpečí ohrožení zdraví spotřebitele uplatní; posouzení současných postupů

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu QM profi.
Registrovat

Pravidelné zpravodajství

nebo přihlásit.

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Nahrávám...
Nahrávám...