Zásady HACCP v kontextu současných výkladů nařízení č. 852/2004/ES
24.1.2011, Verlag Dashöfer
, Zdroj:SYSTÉM KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ (HACCP)
5.8.2008, Zdroj: Verlag Dashöfer
Praktický příklad využití prevenčních nástrojů - výroba nápojůGarance
13.10.2008, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Certifikace systémů bezpečnosti potravin a nové schéma pro posuzování FSSC 22000Archiv
1.11.2011, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Maloobchodní vývojové trendyGarance
7.7.2008, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
IFS Food verze 8 - Přehled všech změn revize
3.7.2023, Zdroj: DQS
Seznam dokumentů kvalityArchiv
14.5.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Postup a příklady certifikace systémů managementuGarance
15.10.2007, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Hygienická úskalí potravinářských zařízení a výrobních linekGarance
22.5.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Kompetence a hodnocení auditorů - Kap. 7 NORMY ISO 19011:2011Garance
16.2.2013, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Požadavky jednotlivých kapitol revidované normy ČSN EN ISO 9001:2016 - 6 PlánováníGarance
12.6.2018, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Metodický návod pro modelování řídícího systému firmyGarance
20.7.2009, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus
Management procesů v rámci integrovaných systémů managementuGarance
22.7.2010, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: Quality management profi | Quality management profi plus