dnes je 5.10.2025

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Označovaní přírodních aromat

3.10.2025, , Zdroj: PotravinyInfo (www.potravinyinfo.cz)

Dotaz:

Dobrý den,



chtěli bychom se zeptat, jak správně postupovat při označování přírodních aromat.

Do receptury sladkých cereálií používáme přírodní aromata různých typů - přírodní aroma typu vanilka a přírodní čokoládové aroma. Lze ve složení výrobku aromata sloučit a deklarovat jen jako přírodní aroma? Nebo jsou pro to nějaké podmínky dle koncentrací jednotlivých aromat?

Dle specifikací od dodavatelů lze obě aromata značit jako

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu QM profi.
Registrovat

Pravidelné zpravodajství

nebo přihlásit.

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k aktuálnosti:
Zdroj:
Nahrávám...
Nahrávám...